Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Dat al het goede uit Italië komt, dat weten we. De vrouwen, de pasta, de auto’s: alles is heerlijk. Laten we daarom eens wat licht werpen op wat beeldenspaghetti van Italiaanse makelij. Niet de nieuwste filmpjes die te vinden zijn op de interwebnets, maar lekker zijn ze wel. Net als de merken die ze propageren, spreken ze zeker tot de verbeelding…

We beginnen met Pagani. Mijn vriendin is het er niet mee eens, maar wat mij betreft is de Zonda de eerste auto sinds de F40 waarvan ik weer een poster boven mijn bed wil hangen. Deze commercial is ronduit heerlijk.

Ook de heren van Lamborghini doen hun duit in het zakje. Check dit reclamefilmpje van de Gallardo 560/4 – in knisperend HD voor de liefhebbers.

En als we dan toch in Italië zijn, moeten we de heren van Ferrari natuurlijk ook de kans geven. Het alom geroemde Shell-filmpje kennen we inmiddels allemaal. Deze video is echter ook niet mis. Hoofdrolspelers zijn de F40 en de 599 GTB Fiorano. Enjoy.