Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_westfielxiMijn liefde voor Westfield’s XI-reïncarnatie, die heb ik al met Nina Simone’s I Got It Bad bezongen. Zo bad zelfs dat ik – bij gebrek aan 20.000 vrije euro’s om eentje op de kop  te tikken – op zoek ben gegaan naar eigenaars die een reportage over hun wagen zouden zien zitten. Alleen blijken die extreem dun gezaaid; een Belgische XI-kenner wist er een handvol in onze buurlanden te lokaliseren, maar geen enkele bleek voor een reportage beschikbaar. De droom er zelf ooit eentje te besturen, berg ik dus even op. Maar alleen omdat ik op zo’n momenten kan terugvallen op deze genietbare Fifth Gear-video die Tiff Needell samen met collega-racer Plato in mekaar bokste. Bijna ongelooflijk hoeveel circuitplezier je met nauwelijks 100pk kan hebben…

Juist, er zit nog een Porsche 550 Spyder bij – maar die boeit mij in deze weinig. Jullie?

Share Button