Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Te beoordelen aan het aantal iPhones in mijn kenniskring, zou deze post wel eens van pas kunnen komen. Want laat ons eerlijk zijn: de ingebouwde camera mag dan beter zijn dan die uit de vorige generatie, begeesterend kan je hem nauwelijks noemen. Ergo: de resulterende foto’s neigen in het beste geval naar die van een goedkope handcamera, en daar zit feitelijk niemand op te wachten. Tenzij je 0,99$ aan de mirakelapplicatie ShakeItPhoto spendeert…

shakeitphoto

… en zonder enige vorm van nabewerking coole beelden uit je iPhone schudt. Foto’s die dankzij hun polaroid-karakter veel beter bij de twee megepixellens passen dan hun onbewerkte alternatief, althans naar mijn bescheiden mening. Kopen kan je de ShakeItPhoto-software via iTunes, quoteren of je er iets van bakt door Laurent Nivalle’s Snapshot-reeks te aanschouwen:

laurentnivalleiphone4

laurentnivalleiphone3

laurentnivalleiphone2

laurentnivalleiphone5

Shake it, shake it – shake it like a Polaroid picture…!

[Foto’s: Laurent Nivalle, Homepage van ShakeItPhoto alhier]