Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_puresoundWe kennen ze allemaal, de bestofte rallybeelden die de BBC te gepasten tijde uit de archieven haalt om Top Gear-items op te leuken. Heerlijk pelliculemateriaal met analoog geluid dat zelden of nooit op het interweb verschijnt wegens zelden of nooit gedigitaliseerd. Maar daar komt nu dus een eind aan dankzij de historische rallyfilms van cameraman Piero Comanducci, een Italiaan die zijn filmrollen dertig jaar lang de wereld rond zeulde om ze vandaag in DVD-vorm aan te bieden. De beste man is zelfs zo goed om drie tienminutentrailers op YouTuub te zwieren en ons de beste 30 minuten van dezer druilerige zaterdag te bezorgen. Voeten omhoog!

[Via AxisOfOversteer]