Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

bestedriftooit

Deze komt wel degelijk van links en gaat naar rechts…

Soms zeggen beelden meer dan woorden, heb je genoeg aan de aanblik van iets spectaculairs, mag het verder stil zijn en kan alle geluid weggelaten worden. Als jij zo iemand bent die geen geluid nodig heeft – zet dan eerst even je boxen uit, want ik beloof je dat onderstaand filmpje ook zonder volume overeind blijft, dat de aanblik van deze drift je danig zal overdonderen. Komt daar nog bij dat de Japanners die dit wedstrijduittreksel becommentariëren (waaronder Drift King Tsuchiya) enigszins uit hun plaat gaan bij het zien van Kawabata’s drift die hij met zijn Nissan S13 (240SX) achterstevoren inzet…

Is dit de beste drift ooit? De Jack van Gelders van de Japanse autosport oordelen van wel!

Share Button