Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Zwier de namen Lenaerts & De Mol door Google en na hun respectieve websites land je pardoes op dit webzine. We besteden dan ook graag aandacht aan de eclectische reportages die het duo de internationale freelance-ether instuurt, en nog liever wanneer ze met een heus octaanproject komen: WAFT.

waftteaservideo

Waar de titel van dit boek vandaan komt, is niet meteen duidelijk (tenzij van het Engelse to waft) – maar wel waar hij voor staat, namelijk een luxueus boek “about cars in culture and culture in cars”. 1000 stuks worden er gedrukt en elk exemplaar is bedruipt met de lekkende olie van een belangrijke vierwieler zoals de teaservideo clandestien bewijst. Kortom: mocht mijn eega hier meelezen, dan heeft ze meteen een kerstzorg minder. Alle anderen overtuigen zichzelf met de preview dit Engelstalige boek door Belgischtalige autofreaks.

waftpageturner