Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het F1-seizoen is voorbij, de rijderscarrousel draait op volle toeren en de fans kijken uit naar het nieuwe seizoen. Een seizoen dat met een hoop nieuwe teams vooralsnog onvoorspelbaar lijkt te worden. De grote namen switchen massaal van stoeltje, de wereldkampioen gaat waarschijnlijk naar McLaren en Mercedes heeft McLaren net ingeruild voor Brawn GP.

f1com1

Kortom: het belooft weer een leuk seizoen te worden. Maar de komende maanden moeten we het zonder gierende motoren en spectaculaire crashes stellen. Ter compensatie kunnen we voorlopig de overheerlijk gemonteerde filmpjes van de officiële F1-website terugkijken. Raceverslagen vol met prachtige beelden die u veelal niet op TV zag, voorzien van beukende beats en gierende gitaren. Dat kon vorig jaar ook al, maar er is een nieuwe gimmick, namelijk de onboard laps van elk circuit. Wellicht komen ze van pas voor het bijschaven van je technieken in de – komende maanden hoog op het verlanglijstje prijkende – racegames. Enjoy!

f1com2