Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Weet je wat ik het ergste vind aan de overgang van LP naar CD  tot MP3? Het wegvallen van de grote coverfoto die LP-hoezen tot fotografische pareltjes promoveerde. Dankzij extensief research van een Telegraph-redacteur ben ik er zelfs achtergekomen dat heel wat covers van de afgelopen eeuw een octaaninslag hadden en meer dan eens een vierwieler afbeeldden. Hoog tijd dus om de tien moeilijkste op een rijtje te zetten en Ken je Klassiekergewijs door jullie te laten identificeren!

1.

lpcover1

2.

lpcover2

3.

lpcover3

4.

lpcover4

5.

lpcover5

6.

lpcover6

7.

lpcover7

8.

lpcover8

9.

lpcover9

10.

lpcover10

Benieuwd wie deze stuk voor stuk met naam en toenaam op een rijtje zet…

[Research: Telegraph.co.uk]