Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Fietsers aller landen opgelet! Niet voor superboetes wanneer je weer eens aan de kant moet voor een niet-functionerend achterlicht, wel voor het geruisloze gevaar dat in de Prius, Insight en andere stofzuigers hybridewagens schuilt. Wanneer de elektromotor draait, zijn die immers onhoorbaar voor zwakke weggebruikers. Sterker nog: constructeurs doen er alles aan om de rolgeluiden van hybrides ook nog eens te onderdrukken. En dat creëert hoe langer hoe vaker gevaarlijke situaties.

Daarom knutselde Lotus samen met Harman een oplossing in mekaar: de sound generator. Hun HALOsonic geluidsmodule tovert je Prius om in een – en dit verzinnen we niet – roestig klinkende V8, een schreeuwende V12 of een grommende Flat-6. En omdat de term rock ‘n roll hybrid vandaag nog niet bestaat, vragen we ons enigszins verontrust af of we binnenkort V12 tramstellen door onze straat zullen horen scheuren!? Want net wanneer je dacht dat je alles gezien had, moet dat ook nog wel kunnen…