Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Doorgaans kunnen dragfilmpjes mij gestolen worden; het nut van een stukje heel hard rechtdoor rijden ontgaat mij sowieso. Komt daar nog bij dat de meeste van die video’s op inferieure (telefoon)camera’s geschoten zijn en meestal uit vier blauwe op vier rode en acht grijze pixels bestaan die ook nog eens door schijnbaar zenuwachtige filmers door elkaar geschud zijn omdat ze te ver hebben ingezoomd. Doe dan niets, zou ik zeggen…

godzillasnake

Maar dit keer heb ik een uitzondering gevonden die de regel bevestigt: een grappig in elkaar geknutseld filmpje dat de epische strijd tussen Godzilla (Nissan GT-R) en Super Snake (Shelby Super Snake) weergeeft. De GT-R heeft 480 pk onder de kap, de Shelby 635 750. Daar staat dan weer tegenover dat de GT-R vierwielaandrijving heeft. Wie gaat het winnen? Place your bets!