Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Een zondagavond zonder Top Gear, dat is als een bimbo zonder siliconen: er ontbreekt iets. Daarom leek het ons geen mis idee om voor één keer zelf een aflevering in mekaar te knutselen aan de hand van oude en – voor de fans van het ‘nieuwe’ Top Gear – vaak onbekende montages. Op een rijtje betekent dat een circuittest van de eerste Porsche 911 GT3, een reportage over The Beast met Merlin-vliegtuigmotor, een lofzang op de Lancia Delta Integrale, een How To Kill een oude 911, een rij-impressie van de Peugeot 106 Rallye, een gammatest van BMW M-modellen en als kers op de taart: een mega handling-test uit de 90’er jaren met onder andere wijlen Richard Burns als medebeoordeler. Zo wordt zondagavond toch nog een beetje écht zondagavond!