Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Na het vorige lijstje kan ik het me haast niet voorstellen, maar misschien loopt er toch nog iemand rond die nog niets bedacht heeft voor de kerst. Of wie weet – misschien was de Sint iets té grondig waardoor je nu een cadeau te kort komt. In dat ongelukkige geval weet ik nog wel een leuke: het boek Legendary Race Cars van auteur/fotograaf Basem Wasef.

legendaryracecars

Met een voorwoord van Stirling Moss misstaat dit boek zeker niet op de betere salontafel. Na Legendary Motorcycles pakt het al even Legendary Race Cars dan ook uit met schitterende foto’s van de 25 meest memorabele  circuitbolides. Ooit. We noemen er een paar: bijvoorbeeld de Porsche 917, de Maserati 250F van Fangio, de McLaren MP4/4 van Senna, maar ook de Subaru Impreza van Colin McRae. En zo kunnen we nog 200 pagina’s doorgaan… Bekijk liever onderstaande video waarin de schrijver het boek bespreekt met Jay Leno: