Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als in: het bochtengedrag van je wagen met de gas bepalen beter dan met je armen. Cryptische informatie voor eigenaars van voorwielaandrijvers, maar een genietbare waarheid voor iedereen die deze winter een achterwielaandrijver bestuurt. De vraag is alleen hoeveel van ons datzelfde trucje aankunnen wanneer de baan er kurkdroog bijligt en de snelheid onverwijld omhoog moet om met de achterkant te kunnen sturen? ‘Weinig’ lijkt me een veilige assumptie, en ‘quasi niemand’ als het om opgefokte klassiekers op een uitdagend circuit gaat – zoals een GTO op Silverstone of een klassieke 911 op Spa… Let op de rustige armen!

Eerst de heerlijk muzikale Ferrari 250GTO

En dan de meesterlijk bestuurde 911 (check Eau Rouge!)

[Via Duckie ‘RS]