Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE: Ken Block rijdt een beperkt WRC-programma in 2010!

Internetfenomeen Ken Block is zijn gewicht in goud waard. ‘s Mans video’s gaan miljoenen keren over de toonbank, wat niet alleen topsponsors als DC Shoes en Monster Energy Drinks stimuleert om serieus wat centen in de Amerikaanse rallypiloot te pompen, maar zelfs Top Gear zo ver krijgt om hem in zijn thuisland te gaan vereeuwigen. Nu Block zijn overstap van Subaru naar Ford heeft bekend gemaakt (waarschijnlijk met een gedeeltelijk WRC-programma in de Focus) leek het ons dan ook hoog tijd om die Subaruperiode nog eens te eren met een director’s cut van de vermaarde Top Gear-film én een carrière-overzicht van zijn Imprezadagen. Voeten omhoog.