Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Je kan dan wel aspiraties hebben als filmmaker, dat betekent nog niet dat je geld hebt voor dure camera’s – laat staan dat er nog een stel acteurs vanaf kan of een rist auto’s om genadeloos te laten crashen. De regisseur van onderstaande video zat waarschijnlijk met hetzelfde dilemma en besloot een ambitieus stop-motion filmpje in elkaar te schroeven. Waarschijnlijk het resultaat van vele avonden bloed, zweet en speelgoedautootjes – maar het eindproduct mag er absoluut wezen!

Stop-motion (also known as stop-action or frame-by-frame) is an animation technique to make a physically manipulated object appear to move on its own. The object is moved in small increments between individually photographed frames, creating the illusion of movement when the series of frames is played as a continuous sequence. [Wikipedia]