Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ondergetekende mag het verzamelen van topfoto’s dan wel gestaakt hebben, zotten zijn er genoeg om die taak van mij over te nemen. Eentje die er zich bijzonder goed van kwijt (ook al lapt hij de vermelding van fotograaf en bron consequent aan zijn digitale laars) is Keith, die het fotoblog BurntSausages.com onderhoudt. Geen zever, nog minder gez**k en consequent coole beelden – of die nu op twee, vier of geen wielen gestoeld staan…

burntsausages9

burntsausages3

burntsausages5

burntsausages2

burntsausages7

burntsausages6

burntsausages8

burntsausages4

burntsausages1

burntsausages10

[Staar je een katarakt op BurntSausages.com]