Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Als een zacht ei als Jenson Button wereldkampioen kan worden, dan weet je dat je in de verkeerde sport zit. Zo dacht parttime coureur en fulltime kontschopper Kimi Raikkonen er waarschijnlijk ook over, en dus is hij dat gaan doen waar elke Fin van nature goed in blijkt: op veel te smalle en gladde wegeltjes (on)verantwoord hard gaan…

220110ry01-custom

Onlangs maakte Kimi de eerste meters met zijn WRC-bolide, een flink opgepepte Citroën C4. Op de schitterende foto’s hieronder kun je zien dat de Iceman zich opperbest vermaakt in zijn nieuwe speeltje, maar wie zou dat niet doen als hij met een paar honderd paarden door de sneeuw mag dansen? De 30 jaar oude Fin verklaarde achteraf “genoten hebben van de auto en de kennismaking met zijn nieuwe team”. Ondertussen neemt Kimi deel aan de Arctic Rally van Lapland als voorbereiding op het nieuwe WRC-kampioenschap dat op 12 februari in Zweden demarreert.

220110ry06-custom

220110ry04-custom

220110ry02-custom

220110ry03-custom

210110ry01-custom

220110ry05-custom

[Photocredit: © Vesa Koivunen/Red Bull Photofiles]