Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Proefondervindelijk onderzoek heeft uitgewezen dat de term ‘auto’ vermeden moet worden in embryonaal contact met vrouwen. Die interpreteren dat immers als “overmatig internetgebruik en elk weekend naar de Nürburgring” wat er meestal voor zorgt dat het bij de openingszin blijft beter dan begint. Omgekeerd ligt dat anders; bekent een vrouw dat ze geïnteresseerd is in auto’s, dan heeft ze meteen een streepje voor. Laat staan dat ze opent met “mijn naam is Danique Aelaerts, ik ben twintig en ik drift”…

davivandingenendaniqueaelaerts

Vrouwen die kunnen rijden, da’s één ding. Maar octaanliefhebsters die exact weten wat er gebeurt wanneer grip in slip omslaat, nog een heel ander. Driften wordt niet zomaar aanzien als de heilige graal van stuurmanskunst; het is de ultieme stap in autocontrole die velen ambiëren maar weinigen verabsoluteren. Meteen de reden waarom zelfs DRIVR maar één exponent telt dat genoeg talent heeft om actiefoto’s veilig op de openbare weg in te blikken. En ik kan je verzekeren: Cedric’s toekomstige klaagt steen en been over die nachtelijke oefensessies op ronde punten…

Dat Danique er op haar twintigste uit is dat ze wil driften en er duidelijk goed in is, heeft (om  het woord ‘understatement’ even te herdefiniëren) onze redactie in lichterlaaie gezet. Sterker nog: sinds onze recente verhuis naar Sint-Truiden blijken we nog eens stadsgenoten te zijn ook. Daarom met alle plezier: de digitale weg naar Aelaert’s Fanpagina op Facebook en haar voorstellingsvideo van driftorganisator SkyLimitEvents:

[Foto: Davy Van Dingenen, Hat Tip: Duckie ‘RS]