Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

En wat dan nog als deze aflevering duidelijk uit de beginjaren van Fifth Gear komt. Toen het trio Needell, Henderson & Ford nog netjes in het gelid presenteerde terwijl Top Gear al duidelijk in de Rock ‘n’ Roll-bakken aan het rommelen was. En dat de Top Tien waarvan sprake niet door henzelf maar door het (soms dubieuze) publiek van de commerciële zender Five TV gecompileerd werd. En en en… Het gaat hier immers nog altijd om een half uur testwerk met Ferrari’s – en dat blijft een beregoed excuus om niet in de koude te gaan staan maar binennshuis de voeten omhoog te leggen en van Enzo’s levenswerk te genieten. Prettige zondag verder.

[Via de immer enthousiaste Bulgogi Brothers]