Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We maken er een gewoonte van om onze ‘snelle’ content op Facebook gescheiden te houden van de ‘trage’ berichtgeving op DRIVR. Maar als de duimen zo hard omhoog gaan als bij deze GT3 RS-test door ex-WRC’er François Delecour, dan maken we daar graag een uitzondering op. Vooral omdat Delecour – naast een ronduit geschifte rit in zijn achtertuin die hij normaal met een Lancer Evo IX op gravelbanden onveilig maakt – de nagel op de kop slaat wanneer hij het protectionisme van de Franse (rally)constructeurs aan de kaak stelt. Die bombarderen de 911 immers tot macchina non grata wegens te spectaculair en nefast voor hun eigen publiciteit. Volkomen begrijpelijk als je dit stukje evo-geschiedenis aanschouwt…