Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Duimel door de archieven van een blad als Road & Track en je kan niet anders dan gniffelen. Op elke tweede cover prijkt immers The Next Big Thing dat met veel poeha aangekondigd wordt om de maand erna in de kelders van een coachbuilder te belanden – voor eeuwig en altijd. Dit wordt dan ook de allermoeilijkste editie van Ken je Klassiekers totnogtoe, dus pijnig je geheugen en google je een ongeluk om ons de correcte antwoorden voor te schotelen – telkens van links naar rechts!

PS: Technisch akkefietje – die groene thumbnail hoort hier niet te staan!

PS²: Geen erg als je het type niet kent, met het merk alleen kunnen we ook al van start!