Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De winter zit er bijna op, wat er in ons incontinente klimaat op neerkomt dat de veelvuldige sneeuwval van de afgelopen maanden stilaan plaats maakt voor maartse staarten, aprilse grillen en meer meteorologische metaforen. Wie met lentekriebels in de buik zijn cabriodakje alvast heeft vastgetapet in open toestand, komt dus waarschijnlijk bedrogen – en drijfnat – uit. Of toch niet?

“In een rijdende cabrio regent het niet binnen, op voorwaarde dat je hard genoeg rijdt.” Zo schreef collega Cedric toen hij twee jaar geleden in dezelfde doorweekte periode een Mazda MX-5 naar de Nederlandse kust stuurde, resoluut weigerend om onderweg de hardtop dicht te plooien. Maar klopt die bewering wel? Call in the Mythbusters.

Eigen ervaringen en/of theorieën? Je weet waar je ze kwijt kan.