Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

TIP: De persco speelt nu in loop, de Button & Hamilton-test staat in de comments!

Het is intussen al een jaartje bekend dat McLaren niet alleen op het circuit, maar ook (weer) op de openbare weg Ferrari het vuur aan de schenen wil leggen. De MP4-12C moet binnenkort de 458 Italia te snel af zijn; en er circuleren geruchten dat McLaren ook werkt aan een lager in de markt gepositioneerde 911-beater en een hypersnelle F1-opvolger. Hoog tijd voor wat meer duidelijkheid…

McLaren MP4-12C

Dat beseffen ze ook in Woking, want morgen (donderdag 18 maart) houden Ron Dennis en co een persconferentie over de (her)opstart van McLaren Automotive en wat we in de toekomst van hen mogen verwachten. Wij zenden de lancering live uit vanaf 11u30, dus zet het in je agenda en stem opnieuw af op dit artikel op het Moment van de Waarheid. Tot dan draait de player hieronder alvast een teaser.

Share Button