Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Gene paniek! Noch huisfotograaf Jeroen Peeters, noch ikzelf spelen met het idee om onze toestellen eerstdaags aan de haak te hangen. Maar aangezien ons testschema er niet bepaald rustiger op wordt, polsen we via deze weg graag of er Belgische fotografen geïnteresseerd zijn om ons fototeam te vervoegen. Structureel als in minstens één keer per maand, of losser in pouleverband met een goede reeks op tijd en stond. Het enige wat je daarvoor moet doen, is je portfolio in de comments zwieren of wat beelden naar ken[aap]drivr[punt]be sturen en zorgen dat ze a) in de buurt komen van de kwaliteit die we hier wekelijks voorschotelen of b) de zaak langs een heel andere hoek belichten. Ziekmakende ritjes met Cedric aan het stuur gratis ende voor niks erbij!

wallpaper-ford-fiesta-16-sport-1680-op-10501

preview1680_1050_lotus_mazda

db4-800

800_r26r_rs

800_2

De rest stemt trouwens gerust mee op de ingezonden beelden!

[Foto’s: Jeroen Peeters & Ken Divjak – stuk voor stuk als wallpaper beschikbaar]