Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

In normale outfit? Neen, maar een slimme kop is de Prius wel en met wat goede wil zelfs een beetje hip – zoals in ‘hip met een debardeurke’. Dat heeft Bent Van Looy immers ook en écht rocken doet deze bard evenmin. Maar kan een Prius zo cool zijn dat zelfs een DRIVR op een onbewaakt moment het hoofd draait? Wel, er worden alleszins pogingen ondernomen…

Je kunt natuurlijk zelf aan de slag met een haakse slijper en een pot plamuur, maar misschien toch eerst even kijken wat er zoal op de markt is. Stel (of beter: STEL!) je ziet de huidige generatie Prius wel zitten, maar het mag allemaal wat spannender. De Mini van de buurman is tenslotte ook ‘gepersonaliseerd’, dus waarom zou jij je ecokar niet mogen opleuken? Als (of beter: ALS!) je jezelf hierin herkent, dan is de G Sport Concept misschien wel jouw ding. Of de G symbool staat voor de krachten die je met dit scheurijzer in de bochten zal ondervinden, of voor het effect dat je hiermee bij het vrouwelijk schoon zal teweegbrengen – dat laten we even in het midden. Mocht iemand toch vragen stellen, dan kan je altijd argumenteren dat de wielkappen de wagen nog zuiniger maken en dat alles in de windtunnel en op circuit getest is. Perfect nuttige accessoires dus, eat that buurman Mini!

prius-g-sport-22

Als een nieuwe Prius boven budget is, kan je hetzelfde recept trouwens toepassen op een tweedehands. Een Prius 2 van een jaar of drie is al te vinden voor een goede 10.000€ met nog 5 jaar resterende garantie op het batterijpakket en 2 jaar op de rest van de wagen. Autolabo voorzag de tweede generatie enkele jaren geleden van gesloten wielkappen en gestroomlijnde bumpers. In samenwerking met Husqvarna werd ook een brede opvangbak ontwikkeld, die je achter op de enorme diffusor kunt klikken, zodat je ecologisch het gras kan afrijden.

toyota_prius_autolabo-12

En zeg nu nog eens dat een Prius voor geitenwollensokken is!