Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ben je een even grote magazinefetisjist al ik, dan zal deze webtip je zeker kunnen bekoren. De Porsche Club of America of kortweg PoC produceert immers sinds 1974 een clubblad wiens covers het gestileerde midden houden tussen kunst en fotografie, en dat levert niet alleen smaakvolle maar evenzeer onthullende beelden op. Zo wist ik bijvoorbeeld niet dat Porsche vroeger al eens een vliegtuig in mekaar knutselde en zijn naam sporadisch op een eenzitter plakte. Enkele voorbeelden en een genietbare link magazinecovers na de sprong!

porschepanorama3

porschepanorama2

porschepanorama1

porschepanorama5

porschepanorama4

[Bekijk ze allemaal in groot formaat via de CoverBrowser!]