Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We blijven het vreemd vinden na het aanschouwen van de F1-kwalificaties deze morgen, maar het is een feit: Senna is back in business. Ook al doet zijn neefje dat op nauwelijks één tiende van de rode lantaarn en maar liefst zes seconden van de top. Voor mij meteen een stimulans om te grasduinen in de gigantische archieven van het interweb om één van de grootste racers aller tijden terug aan het werk te zien. Of anders verwoord: hoe zijn directe omgeving, werkgevers, collega’s en zelfst Prost het unaniem eens zijn: wat een piloot! Tijd om onderuit te zakken en je te laten meeslepen in een uurtje schitterend docu-materiaal…