Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

darrenheathcover

Ik vrees dat er iets met mij scheelt. Als zelfverklaard octaanliefhebber zou ik toch warm moeten lopen voor de F1-races van 2010, maar in realiteit kijk ik naar zowat alles wat ermee te maken heeft (en dan vooral de sublieme voor- en nabeschouwingen van de BBC) – behalve de wedstrijden zelf. Doe daar nog een uit de hand gelopen hobby als fotografie bij, en het mag niet verwonderen dat ik gedurende het seizoen vaak op DarrenHeath.com verzeild geraak; de webstek van de alomgeprezen F1-schutter die al eerder op DRIVR aan bod kwam, maar recent helemaal in een nieuw jasje gestoken werd. Meer weten is hier klikken – of de videoreportage in bijlage aanschouwen.