Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie herinnert zich de Top Gear-test van de Spyker C8, de eerste Hollandse uitspatting sinds de flamboyante koets van Hare Majesteit (en na een diepe trek van de pretsigaret)? De alfapoedel van de BBC was destijds lyrisch over het interieur en vooral over het stuurwiel: “There is no airbag either, but being impaled on this wheel: what a way to go!“. Which got us thinking zoals ze het op zondagavond zouden inleiden…

Want als je eenmaal stijlvol gespiest bent, kan je toch net zo goed zorgen voor een gepaste uittocht!? Pools President Lech Kaczynski gaf onlangs het goede voorbeeld door niet te opteren voor de obligate Chevrolet Caprice of Mercedes E, maar voor een Maserati Quattroporte 500.

maserati-quattroporte-intercar-4

Sluit even je ogen en stel je voor: 400 Italiaanse Volbloeden die je steigerend naar je laatste rustplaats brengen; geen saaie stille stoet achter de kist, maar een optocht begeleid door heerlijk V8 trompetgeschal en geen Heilig Kruis vooraan, maar een Duivelse Drietand! Je zou van minder een finale stuiptrekking in de rechtervoet krijgen.

Wie stilaan warmkoudloopt voor de laatste reis, kan alvast de volgende links checken:

intercarservice

Intercar Service: voor als het al eens iets ‘anders’ mag zijn,
zoals een Maserati of een laatste openlucht ervaring

binzhearse

Binz Bestattungsfahrzeuge: voor wie zeker de eindmeet wil halen,
en dus toch zweert bij Degelijk Duits

kaosfunralcars

Kaos Funeral Cars: voor wie zonodig nog eens moet overdrijven…