Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

J4nsen is een internetkameraad. Ik heb er waarschijnlijk al meer over fotografie mee gezeverd dan eenderwelk andere clichémaker, ook al heb ik hem in die vijf jaar nog nooit persoonlijk ontmoet. Origineel omdat we allebei nog met film en oude Canons experimenteerden, maar gaandeweg omdat hij dezelfde branche als ondergetekende bleek te zitten: hij voor het exclusieve ClassicDriver, ik voor het e-zine dat jullie op dit moment consulteren. Dat hij vijf jaar later nog altijd niets van zijn alternatieve kijk verloren heeft, bewijst deze alternatieve reeks van de exclusieve Concorso d’Eleganza Villa d’Este 2010. Let vooral op de versleten sokken…

Tip: Fulllscreenen via de pijltjesknop rechtsbeneden!