Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Peugeot lijkt zijn mojo stilaan terug te vinden. Het voorbije decennium kwam de (mede-)grondlegger van de hot hatch niet verder dan enkele halfslachtige pogingen om enige spanning in zijn uitgebluste gamma te brengen. Maar vandaag scoort de nieuwe RCZ – een sportcoupé zowaar – punten voor zowel design als fun; terwijl (volgens de geruchten) de RC-badge begraven wordt om nieuwe GTI-modellen te lanceren. De ideale gelegenheid om een video op te vissen die ooit spoorloos uit de DRIVR-catacomben verdween, maar perfect illustreert waarvoor dat drieletterwoord staat. Veel plezier met de Wheeler Dealers en de eerste én beste Peugeot ‘Grand Tourisme Injection’: de legendarische 205 1.9 GTI.