Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_heinzhennericiIk zit hier nu al een kwartier op een wit blad met pimpelende cursor te staren, en moet stilaan concluderen dat er weinig of niets toe te voegen valt aan de titel van dit bericht: Heinz Hennerici – One-Armed ‘Ring Legend. Nog nooit had ik van de beste man gehoord, en zelfs Google weet nauwelijks meer met de omschrijving “Guenther had a twin brother Heinz who lost his left arm in the second world war but still was a devoted racing driver who held a record in his group at he Nuerburgring”. Zien om te geloven – en als je nog wat tijd extra hebt, bekijk dan de hele docu over de 1979-editie van de 24 Uren van de Nürburgring die vandaag weer demarreert.

[Ik vrees dat we Duckie ‘RS binnenkort een paar liter Castrol cadeau gaan moeten doen…]