Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Volgens mijn eega ben ik nooit thuis. Tikkeltje overdreven als je het mij vraagt, al moet ik haar na het compileren van deze fotoreeks toch (gedeeltelijk) gelijk geven. Hier zijn immers twintig beelden uit evenveel fotoshoots die de selectie nooit gehaald hebben of nooit in een artikel verwerkt zijn. Bovendien dateren ze stuk voor stuk uit mijn analoge periode wat sommige gemakkelijk vijf jaar oud maakt. Veel kijkgenot.

Muziekje erbij? Probeer dan GrooveShark even!

alfa-romeo-brera-22-jts-iam-db4-iii

am-db4-ivantwerp-classic-salon-xxiv

boucles-de-spa-vf1010013

f1020010adac-nuerburgring-classic-2006-xviii

f1060013fiat-500-abarth-v

mazda-mx-5-rc-iinever-too-old

raidillonrenault-megane-rs-dci-175-iii

seat-seicentotag-heuer

the-germanstuning-and-custom-madness-ii

untitled-1winter-panning