Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Het nieuws al gehoord? FIAT-tuner Abarth gaat zich niet alleen toeleggen op een huiseigen roadster, maar ook Alfa Romei onder handen nemen. En dat zette ons aan het denken: heeft Abarth überhaupt ooit iets met Alfa gehad? Een Google-beurt later blijkt het antwoord affirmatief, zij het slechts één keer in de vorm van de Alfa Romeo Abarth 2000 Coupé. Maar daar is online zo goed als niets over bekend. Iemand die ons wat meer info kan geven aan de hand van bijgeleverde foto’s? Of moeten we de hulp van klassiekerfreaks Jeroen Booij en Tony Adriaensens inroepen?

alfaromeoabarth2000coupe1

alfaromeoabarth2000coupe2