Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

We kennen ze allemaal: lunaparken, kermisattracties en groezelige cafés waar het woord marginaal zelfs niet tot aan de schouders van de gemiddelde tooghanger reikt maar op de ranzige tegelvloer blijft steken. En zoals bij elk etablissement dat onder bovenstaande noemer valt, is de afwezigheid van een Arcade Racer vandaag hoe langer hoe vaker een showstopper. Outrun, Wipe Out of The Duel – Test Drive II zijn immers rasechte klassiekers en helden in hun genre…

Dat laatste geldt ook voor onderstaande heren, want hun liefde voor de vergane arcade racer ging nog een stap verder: zij bedachten een nieuwe toevoeging voor hun oldskool hobby, namelijk auto’s op afstandsbediening. Of anders gesteld: ultiem realisme gecombineerd met oude (en foute) gewoonten, graphics tegelijk outdated maar toch zo reëel. En voorzien van een buitengewoon coole reset-functie en in versie 0.2 zelfs een scorebord! Geniet van dit staaltje -ahum- toptechnologie alvorens je zelf opnieuw een ritje in die vers gedownloade Outrun onderneemt.

[Via Duckie ‘RS]