Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE: Peel-artikel gerecupereerd, comments van de CR-Z test (min of meer) terecht!

Wie de afgelopen 24 uur DRIVR probeerde te bereiken, kreeg bovenstaande boodschap van onze Indonesische spionkop te zien. Toffe gasten – daar niet van – maar iets te fanatiek in hun aanhang en zo verknocht aan de elektrische Peel microcar dat ze het artikel letterlijk kapotgelezen hebben. Ook een vijftiental reacties op onze CR-Z test bleken zo populair dat we ze  voor een surfvakantie op Java ingeruild hebben. Hoe zou je zelf zijn… Daarmee zijn onze Aziatische fans weer even getemperd, en kunnen wij het decor beginnen herstellen – want foto’s uploaden blijkt momenteel niet mogelijk. Onze review van de sublieme Francorchamps-GP zal dus nog even moeten wachten, maar gebruik de tussentijd gerust om de verloren meningen opnieuw te ventileren.

drivrhack