Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

UPDATE: Mini Countryman WRC-testbeelden toegevoegd in de comments!

minicountryman

We hebben geen geduld meer. Suggereert er vandaag iemand dat Mini weer gaat rallyen, dan moet daar gisteren al een foto van bestaan. En daarvoor doen we nog altijd beroep op illustratoren, ook al hebben die hun penseel al lang ingeruild voor de laatste versie van Photoshop. Wat ze daarmee tegenwoordig kunnen, tart trouwens elke verbeelding. Verbaas je een ongeluk:

Verplicht full-screen te genieten!

Toegegeven: de uiteindelijke WRC-versie lijkt wat vlak in de bosrijke omgeving hieronder. En blijkbaar surfen er nog grotere freaks rond die een waslijst kritiek op deze shop hebben: “Shadows are unnatural, colors are flat, “prodrive” does not follow the curve of the metal. The picture lost depth. Brakes feeding airtakes could be modified with free trasform to better suit the bumper. Glasses don’t reflect the background. Lights turned on look fake. Wheels are not rally items. A very poor job, fast forward doesn’t hide it.” Maar voor de stervelingen onder ons is en blijft dit zwarte magie die we nooit in de vingers zullen krijgen. Toch straf dus.

minicountrymanwrc

[Auteur: MrDouglasWood]