Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_fasteststreetlegalcarRecent de roadmovie Two-Lane Blacktop gezien. Volgens menigeen het summum in zijn genre, maar voor mij eerder bezigheidstherapie op een regenachtige zondag – ook al is het onderwerp één om van te dromen: een oneindige roadtrip door het Amerika van de jaren ’70, gefinancierd met de winst van dragraces. Dat kan anno 2010 natuurlijk niet meer (legaal), tenzij een blad als Hot Rod Magazine zich ermee moeit en een Drag Week organiseert: “The rules are pretty simple. Cars must run five tracks in five states over five days, lowest ET wins and everyone has to drive their bruiser from track to track. No trailers allowed.” Kortom: 1800km door regen en wind met een vijftig jaar oude klassieker die de 400m drie (!) seconden sneller dan een Bugatti Veyron afhaspelt. Zien om te geloven.

[Via Autoblog.com]