Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Veel hebben we niet meer kunnen schrijven over TVR; toen DRIVR boven de doopvont werd gehouden, zat de Britse sportwagenbouwer al zo diep in zak en as dat zelfs de Russische Roebels van Nicolaï Smolenski er niets meer aan konden doen. Spijtig wel, want sindsdien is de wereld een heleboel buitenaardse creaties met buitensporig veel vermogen armer. Een unieke fotoreeks als deze – gered van het stort door een van de laatste interimmers – doet dan ook terugmijmeren naar tijden toen TVR de derde grootste onafhankelijke sportwagenfabrikant ter wereld was…

tvrfotospecial3tvrfotospecial4

tvrfotospecial7tvrfotospecial10

tvrfotospecial14tvrfotospecial8

tvrfotospecial12tvrfotospecial11

tvrfotospecial15tvrfotospecial16

tvrfotospecial1tvrfotospecial2

tvrfotospecial17tvrfotospecial18

tvrfotospecial9tvrfotospecial5

tvrfotospecial19tvrfotospecial20

tvrfotospecial13tvrfotospecial6