Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De Nieuw-Zeelandse autocultuur beperkt zich tot het piepkleine Hulme, een bedrijfje dat een Caparo-achtige rivaal bouwt die verder al even krankzinnig (en duur) is als zijn Britse inspiratiebron. Weinig om mee aan de slag te gaan aan de andere kant van de aardbol, en dat brengt een Nieuw-Zeelander klaarblijkelijk op ideeën. Volgend kransje gestoorde schaapherders was zich daar bewust van en ging eigenhandig aan de slag om toch nog de nodige lol op vier wielen te beleven. Ze doopten het ‘Paddock Hack’. Fix it with a hammer krijgt plots een nieuwe invulling…

In het kort komt het er op neer om met een eigenhandig gepersonaliseerd voertuig zo hard en krankzinnig mogelijk door het immer groene landschap van Nieuw-Zeeland te knallen en daarbij de snelste en meest spectaculaire te zijn. Hoe en met wat je dat doet vul je zelf in, zolang het maar origineel en goedkoop is zodat je na een onvermijdelijke crash zo snel mogelijk terug het veld kan ingestuurd worden. Voor wie nu al popelt op meer, er komt binnenkort een televisieserie van. Ongetwijfeld een stuk spannender dan de vele rip-offs van de TopGear-mallemolen.

[Via The Duckster]

Share Button