Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Doorgaans schrikken mensen als ik zeg dat Top Gear al sinds 1977 bestaat. De lijst presentatoren is bijgevolg veel langer dan De Gekende Drie (het zijn er negentien om exact te zijn), net als de opsomming autoprogramma’s die de BBC sindsdien gemaakt heeft. Eén van mijn favoriete niet-Top Gear-reeksen blijft dan ook The Car’s the Star zoals gepresenteerd door Quentin Wilson; een echte cool cat die het van tweedehands Ferrari-verkoper tot Motoring Writer of the Year schopte in 2004. Hier illustreert hij de onstaangeschiedenis van de eerste Golf GTI in zijn gekende understatement-stijl: “I had six of these in a row…” Geniet ervan.