Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Wie ben ik om de grote Chris Harris in twijfel te trekken? De kleine Ken Divjak natuurlijk, auteur van dat Belgische blogje dat het vaak eens is met de Britse topjournalist en racer, maar het wel een tikkel sneu vindt dat hij de nieuwste trend in autoland niet op de korrel neemt. Die dicteert immers een gefaseerde introductie van een nieuw model (als in passagiersritje, korte rit in een ontwikkelingsvoertuig en waarschijnlijk nog een co-zitje in het finale product vooraleer er zelf mee te mogen rijden), wat bij ondergetekende al een zekere 1M-vermoeidheid doet optreden. Tenzij de BMW-bonzen beslissen om ons er ook eens mee te laten rijden natuurlijk…