Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

TIP: Begin de (brug)dag met wat Citroën SM-grooves!

Dalende temperaturen, geel/bruine kleurschakeringen in het landschap, muggen die hun finale prik uitdelen en het begin van de kerstzooi op radio en tv. Het kan maar een ding betekenen; de herfst heerst in het koude Belgenland. Volgend streepje muziek komt dan ook als geroepen om ons mentaal terug in La Douce France te wanen…

101014-autoradio-sm-00

En op welke manier kan dat dan nog beter dan aan boord van de Citroën SM? Kilometer na kilometer ongebreidelde Franse luxe, gecombineerd met de geraffineerde kracht van een Italiaanse V6. Opgeteld goed voor een unieke ervaring, zeker wanneer die begeleid wordt door de betere mixtape die ook écht lijkt te werken. Nu enkel nog dat bandje in de transversale lecteur cassette mikken en op play drukken – net als compileerster Juliette Maï ons op het Franse BlenheimGang voordeed.

Citroën SM – L’Autoradio de Juliette Maï

[Mix: Juliette Mai voor BlenheimGang.com]

Share Button