Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

De wereldwijde economie mag dan wel kreunen onder de uitgaande recessie, het lijkt erop dat de autosector zich staande weet te houden. Vooral wat het aantal verkopen betreft valt er in het algemeen weinig te klagen; in België werden dit jaar al 518.000 nieuwe voertuigen oftewel zo’n 15,2 procent meer dan in 2009 geteld. Renault dat kan rekenen op de succesvolle Mégane, prijkt voorlopig bovenaan de lijst. En dat deed me terugdenken aan volgende reclamecampagne van Renault in het Verenigd Koninkrijk . In ‘The Mégane Experiment’ volgen we een ‘consultant de joie‘ genaamd Claude, die de inwoners van het Mégane-loze Gisburn wat broodnodige joie de vivre tracht te brengen. Als dat maar goed afloopt…