Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

caterham21

De laatste (en enige) keer dat Caterham met een niet-Seven-derivaat kwam, was Jenny McCarthy Playmate of the Year 1994. Mocht iemand daarop “Vanwaar die link?” opperen, dan voegen we er graag an toe dat de Caterham 21 als een echte centerfold onthaald werd – ook al flopte die na 48 exemplaren wegens niet meer of niet minder dan een ‘7’ met extra carrosserie. De zegswijze ‘Schoenmaker blijf bij uw Leest’ is dus zeker van toepassing, maar toch komt de Britse kitcarbouwer nu met een fonkelnieuw model.

allnewcaterham2011

Wars aan de verwachtingen gaat het niet om een elektrische variant (de blammage van Westfield’s iRacer is Caterham zeker niet ontgaan), maar om om “an entirely new model that remains true to the lightweight, minimalist DNA of the legendary Seven and will complement its continuing global success”. Hoe dat er gaat uitzien, is nog niet bekend – maar zoals de schetsen van ontwerper Ugur Sahin tonen, kan je met een open Caterham alle kanten uit. En dan hebben we het nog niet over een aangeklede variant als de ’21’ van weleer. Het enige wat CEO Ansar Ali momenteel kwijt wil, is dat de nieuwe zijn circuitroeping zeker niet verloochent en op de Autosport International Show van 13 januari 2011 voorgesteld wordt.

Of dit de eerste supersporter is waar de verzamelde automedia geen jota van afweet!?