Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

… gaat af als een gieter in de ervaren handen van Jason Plato!?

Een tweezitter van 620kg met 192pk sterke 1.6 turbomotor, onafhankelijke achterwielophanging en de aandrijving op de achterwielen. Dat moet elke zichzelf verklaarde octaansnuiver als muziek in de oren klinken. Ontmoet de Westfield Sport Turbo, oftewel de eerste Westfield die met Europese homologatiepapieren het kanaal kan oversteken. Dit dankzij de OPC-krachtbron uit de Opel Corsa en met Westfieldbadge in onze showrooms vanaf 36.950 euro. ‘Er worden geen slechte auto’s meer gemaakt’ – wil de toogpraat. Kersvers BTCC-kampioen Jason Plato durft het in dit geval betwijfelen. Beeld en uitleg na de sprong.