Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

Ter gelegenheid van de 1.000ste Fast Lane Daily-aflevering mocht presentator Derek DeAngelis richting Grüne Hölle vertrekken met slechts 1.000 dollar op zak – inclusief ‘Ring-auto. Een behoorlijke uitdaging, als je weet dat een retourtje VS – Duitsland goed is voor meer dan de helft van dat bedrag. Het resultaat mag dan wel niet helemaal in de buurt komen van de Angelsaksische Top Gearkwaliteit die we onderhand gewoon zijn, het is op zijn minst voldoende vermakelijk en een pak verfrissender dan de klakkeloos overgenomen features van de overzeese collega’s. Een Amerikaanse confrontatie met de Europese kijk, ongelimiteerde Autobahns, een Citroën C4 Picasso met VisioSpace én het 21 km lange circuit zelf.