Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_evoipadappAan alle iPad-bezitters – Evo Magazine heeft zijn eerste issue voor de tablet-PC klaar. En dat zette ons aan het denken: zijn dergelijke apps de toekomst van automagazines? Gelukkig voor niet-bezitters toont Evo de werking van die applicatie in een video, en bovendien is dat eerste digitale issue eenmalig gratis te downloaden via iTunes. Kijken dus, en ons laten weten of jullie in de toekomst met zo’n versie tevreden zouden zijn, en er al dan niet centen voor zouden betalen!

evoipodappscreenshot

Door problemen met de embed-code kan deze video hier voorlopig niet getoond worden;
doorklikken dus!