Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

“Jingle bells, Jingle bells, DRIVR all the way – Oh what fun it is to ride on a snowy winter day!” En als er dan nog een fotograaf van de partij is om die feeërieke momenten te vereeuwigen, dan zijn die afgevroren tenen eens zo snel vergeten. Hoog tijd dus om onze tien beste sneeuwbeelden op te lijsten en jullie allemaal een glibberige kerst en een armvol overstuur toe te wensen. Ondertussen trekken wij erop uit om niet één maar twee vierwielers te vereeuwigen dit weekend. It’s a dirty job…

TIP: Klik op de eerste foto om daarna Hi-Res verder te kunnen zappen!

mw8t7597

w3l0ubou

l87hyx44

zr9ekeiy

y71ixgz6

2o4m2psf

dsgn4pba

c285z3j1

ltfkbrcf

[Foto’s: Ken Divjak & Jeroen Peeters]