Share a little biographical information to fill out your profile. This may be shown publicly.

 

We sturen je per e-mail een wachtwoord toe. Soms komt deze e-mail in je spambox terecht.

thumb_gripchallengeWie zin heeft kan het eerste deel van deze video vooralsnog bekijken, maar weet dat die in het niets vergaat tegen onderstaand fragment dat niemand minder dan Walter Röhrl opvoert om Audi’s briljante R8GT V10 op zijn plaats te zetten. Zijn vehikel? De compleet gestoorde Porsche GT2RS met meer pk’s dan God – op de achteras, bij negatieve temperaturen. En dat is volgens menig toptester absolute waanzin; getuige daarvan het feit dat geen enkele van Evo’s racers (Chris Harris om er maar één te noemen) tijdens hun Car of the Year langer dan twee seconden volgas durfden geven. Röhrl? Flat-out de hele bergpas. Geschift.